фото: pexels.comВ неделя отново очакваме дъждове и гръмотевични бури.Почивните дни у

...
фото: pexels.comВ неделя отново очакваме дъждове и гръмотевични бури.Почивните дни у
Коментари Харесай

В понеделник настъпва астрономическото лято

фото: pexels.com

В неделя още веднъж чакаме дъждове и гръмотевични стихии.

Почивните дни у нас ще преминат с облаци и превалявания. Днес облачността ще бъде забележителна и на доста места още веднъж ще превалява дъжд. По-интензивни  превалявания се чакат в Северна и Източна България. На запад ще се развиват и гръмотевични стихии, като още веднъж има заплаха от градушки. Вятърът ще е сдържан от север.

Температурите в неделя остават без смяна. Максималните ще са от 20 градуса на североизток  до 27- 28 в крайните западни региони. 

По морето към момента няма положителни условия за плаж. Ще бъде по-често облачно и ще превалява. Отново ще духа студен северозападен вятър и максималните  температури на въздуха ще са от 20 до 22  градуса. Морската вода е към 20.

Планините също няма да оферират подобаващи условия за туризъм. Очакват се дъждове, на запад съпроводени от гръмотевици, а по върховете ще бъде и мъгливо. Температурата на 2000 метра ще е към 10 градуса.

В неделя още веднъж чакаме дъждове и гръмотевични стихии на доста места. Въпреки това температурите ще са с градус два по-високи по отношение на днешните. В понеделник, когато настава и астрономическото лято, времето ще стартира да се стаблизира. Така през идващите дни слънцето ще става от ден на ден, а градусите все по-високи. В сряда и четвъртък тук-там е допустимо термометрите да демонстрират към и над 35 градуса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР